2023-08-23 14:48:55
LASNAMÄE SPORDIKESKUS OÜ

LASNAMÄE SPORDIKESKUS OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
12
Töötajate arv
1 581
Vaatamised
Tallink Tennisekeskus on avatud:
E-R 7-23
L-P 9-21

Eesti suurimas ja moodsaimas spordikeskuses paiknevad 20 tenniseväljakut, 10 sulgpalliväljakut, 3 stuudiot rühmatreeninguteks ning 650-ruutmeetrine jõusaal. Külastajate kasutada on eraldi riietusruumid täiskasvanutele ja lastele, saunad ning tennisepood.

Tennise- ja sulgpalliharrastajaid üllatab kindlasti esmaklassiline valgustus, mis on ainulaadne kogu riigis.

Üheksast kõvakattega tenniseväljakust neli vastavad rahvusvaheliste suurvõistluste nõuetele, viis väljakut on kaetud 7.5 millimeetrise vaipkattega, mis säästab sportlaste liigeseid. Erilist tähelepanu on pööratud väljakute akustikale, mistõttu on oma mängupartneriga võimalik treeningu ajal vestelda. Suvehooajal on sportlaste kasutada 6 Plexipave-kattega välisväljakut.

Fitnessisõpradele tasub toonitada, et vetruva spetsiaalpõrandaga stuudiotes ning avaras jõusaalis on tõhus ventilatsioon. Tallink Fitnessi treenerite nimistu on muljetavaldav, üheski teises spordiklubis ei kohta sellist hulka oma ala tippe (Riina Suhotskaja, Kristina Nuut, Anu Ruutu, Peeter Karask, Jüri Leinvald, Raigo Kuusnõmm jpt). See on klubi, kus treenerid tahavad ise treenida!