2023-08-23 14:48:55

Lapsehoidja

CVKeskus.ee klient
Kuni 824 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Lastehoid Kristiines otsib rõõmsameelset ja toimekat lapsehoidjat. Täistööaeg 40 tundi nädalas. Lastehoid on avatud äripäeviti 8-10, tööaeg jääb graafiku alusel sellesse ajavahemikku.

Põhiliste tööülesannete hulka kuulub laste eest hoolitsemine päevakava alusel, arendavate tegevuste ettevalmistamine ja läbiviimine, tähtpäevade ettevalmistamine ja läbiviimine, koostöö ja suhtlemine lapsevanematega, lastehoiu hea maine kujundamine ja hoidmine.
Samuti ka lastehoiu ruumide korrashoid, toidu serveerimine ja valmistamine.
Kui sa armastad tegeleda pisikeste lastega kes on vanuses 1,5-3 a. siis ootame Sind oma toredasse kollektiivi. Meil on mõnus kodune õhkkond ja toredad töökaaslased.

Ootused kandidaadile

Tööle asumiseks on vajalik:
*Vähemalt keskharidus,
*lapsehoidja kutsetunnistus või ametlik töökogemus 1,5-3 aastaste lastega, soovitavalt suuremas lastekollektiivis.
*kehtiv esmaabi koolituse tunnistus, (kehtib 3 aastat alates tunnistuse väljastamise kuupäevast)
*kehtiv tervisetõend mille alusel tohib töötada toidu ja joogivett käitleva töötajana ning lasteasutuses lastega vahetult kokkupuutuva töötajana

Ettevõte pakub

Väikest ja sõbralikku kollektiivi, mõnusat ja kodust töökeskkonda kinnise hooviga eramajas, töö on päevakava alusel osaliselt õues- ei pea pikka päeva toas istuma suvel :), nädalavahetused ja pühad alati vabad, tasuta hommiku-, lõuna- ja õhtusööki ning palju positiivseid emotsioone mida pakub töö lastega.