2023-08-23 14:48:55

Lapsehoidja-koduabiline

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on vastutada lapse igakülgse turvalisuse eest. Lapse toa, riiete, toidunõude korrashoid ja muu vajalik ettevalmistus on samuti lapsehoidja pärusmaa. Lapse hoidmisest jääb Sul üle arvestatav hulk aega, mil jõuad teha ka lihtsamaid kodutöid (poes käimine, majapidamise eest hoolitsemine) vastavalt kokkuleppele. Vajadusel võib ülesannete hulka kuuluda ka söögi valmistamine, kuid üldiselt on selle eest hoolitsetud.

Ootused kandidaadile

Otsime hakkajat ja enesekindlat inimest, kelle silmad paneb särama lastega tegelemine. Lapsehoidjalt ootame erialast haridust (väikelaste pedagoogika vms) ja soovituslikult hoidja ning perega koos elamise kogemust – eriti on oodatud erialase ettevalmistusega kandidaadid. Õigel inimesel on oskused lapse arengu teadlikuks juhtimiseks mängu ja käeliste tegevuste kaudu. Samuti on oluline perekonna privaatsuse austamine ja diskreetsus igapäevaelus. Käesoleval hetkel elab pere Eestis, aga võimaluse korral (arvestades olukorda maailmas) kolib pere oma Hispaania kodusse, kus elatakse tavaliselt 4-5 kuud aastas. Seega lapsehoidjal peaks olema valmisolek koos perega Hispaaniasse kolida. Eestis viibides on võimalik elamist korraldada nii, et lapsehoidja peatub oma kodus või võimaldatakse talle korter pere kodu lähedal. Välismaal viibides rendib lapsehoidjale elamispinna perekond, mis asub pere kodu lähedal külaliskorteris, kus on hea privaatsust nautida. Kindlasti on vajalikud autojuhiload, -sõiduoskus  (ametiauto on pere poolt) ja suhtlustasandil inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Töögraafik on kahe lapsehoidja-koduabilise vahel jaotatud pika ja lühikese nädala näol. Pikk nädal tähendab töötamist E, T, R, L, P ja lühike nädal töötamist ainult K ja N. Aasta jooksul on 4 nädalat puhkust, pere initsiatiivil ka rohkem. Sinu panus väikese mudilase maailmapildi kujundamise eest saab ka vääriliselt tasustatud, pakume töötasu 3000€ kuus (palgafond) kui töötad Eestis. Hispaanias töötades ja elades panustame 5000€ kuus. 

Kui soovid teha tähendusrikast tööd ja olla osa kokkuhoidvast perekonnast, siis anna endast märku!

Kandideerimiseks saada oma CV ja motivatsioonikiri läbi CV Keskuse!

Küsi lisainfot telefoni 514 4316 teel, CV Keskuse värbamiskonsultant Helen Riiknurm.