2023-08-23 14:48:55

Laotööline

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime töötajaid laopositsioonidele sorteerija, sisetranspordi töötaja ja komplekteerija.Sorteerija vastutab sissetuleva kauba sorteerimise eest. Sisetranspordi töötaja vastutab majasisese pakkematerjali ja osakondadevahelise kauba liigutamise eest. Komplekteerija annab viimase lihvi ja vastutab väljamineva kauba komplekteerimise ja väljastamise eest

Ootused kandidaadile

Sobid meie sissetulevasse ja väljaminevasse lattu tööle, kui kiire töötempo ei ole sulle võõras. Suudad tegutseda iseseisvalt ja näha oma tehtavas töös suuremat väärtust. Oskad näha rutiinsetes tööülesannetes enda jaoks väljakutset ja takistuste korral leida kiireid lahendusi. Oma töös oled sa korrektne ja täpne.

Ettevõte pakub

Kui soovid liituda ettevõttega, mis võimaldab eneseteostust, põnevaid väljakutseid, säästa keskkonda ning toetada organisatsiooni tulevasi eesmärke, siis on see võimalus mõeldud just Sulle. Sind ootab ees professionaalne ja toetav meeskond.

Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad.Ootame sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.