2023-08-23 14:48:55

Laohoidja

CVKeskus.ee klient
900 - 1000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Ootame oma kollektiivi laotöötajat, kes saaks hakkama kõikide väikelaos (ca 300m2) toimuvate protsessidega - alates sellest, kui kaup tuleb alustega lattu, kuni selleni, kui kaup läheb klientidele välja.
Operatsioonid ja tegemised (enamus neist) oleks sellised:: Sissetulev kaup tuleb kontrollida, vastu võtta, markeerida (sildid kleepida), paigutada riiulitesse, (väikekaup, karpides), ning vastavalt saabuvatele tellimustele kaubad kokku panna ning üle anda kullerile. Lisaks muidugi tavapärane lao korrashoid, inventuurid, arvutitööd on ka natuke (suhtlemine laoprogrammi tarkvaraga, erinevate saatelehtede, transpordilehtede , kleepsude jne trükkimine ). Tõstukiga tööd ei ole. Igav ei hakka, aga ega laiselda ka ei saa :)

Ootused kandidaadile

Oleks hea, kui teil on eelnev töökogemus ja teate peast, mida ja kuidas laos tehakse. Loomulikult näitame kõik kohalikud asjad ette ja teeme väljaõppe vastavalt oma spetsiifikale, kuid eeldame, et inimesel on iseseisev mõtlemisvõime ja talle meeldib asju hästi, täpselt ja kiiresti korraldada. Töö käib eesti keeles ja eestikeelsete dokumentide ja laoprogrammiga, seega eeldame väga head eesti keele oskust.

Ettevõte pakub

Meil on väike ja sõbralik kollektiiv - töö on soojas toas. Pakume pikaajalist töösuhet. Asukoht Tallinnas Osmussaare 8. Hea tööaeg 8,30- 17,00 ja ühistranspordiga hästi ligipääsetav asukoht.