2023-08-23 14:48:55

Laohoidja Mustamäe laos

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on vastutada Aiandi 13 aadressil asuva lao eest, alates toodete ja kohvi- ning muude masinate varuosade tellimisest kuni komplekteerimise ja väljastamiseni. Sinu abiga saavad uued tooted sisestatud SAP müügiprogrammi; ladustatud korrektselt; korraldad ja viid läbi inventuure ning koostad vajalikud kokkuvõtted; vormistad reklamatsioonid; registreerid laoliikumised ja mahakanded. Aeg-ajalt on vaja korraldada transport logistikapartneri ja Pauligi ladude vahel. Ootame sind kaasa rääkima ettevõtte laotegevuse ja protsesside väljatöötamises ja arendamises.

Ootused kandidaadile

Ootame, et oleksid meeskonnamängija, kes on valmis toetama kliente ja kolleege rohkem kui küsitud, oled uudishimulik uute ja paremate lahenduste osas ning valmis igapäevaselt parima poole püüdlema.
Parim kandidaat sellele tööle on hea suhtleja, hindab korda, säilitab meelerahu ootamatutes olukordades, oskab hästi aega planeerida ja iseseisvalt töötada.
Kindlasti on sul vähemalt aastane töökogemus lao- või logistika valdkonnas, vähemalt keskharidus, soovitavalt logistika või laonduse kutseharidus, räägid eesti ja inglise keeles, oskad kasutada tavapärast kontoritarkvara, kasuks tulevad teadmised SAP programmist.
Selles töös on oluline võimekus teha füüsilist tööd nt. tõsta (kuni 23 kg) raskusi, kus abivahendiks on käsitõstuk.

Ettevõte pakub

Kuulud 15-liikmelisse meeskonda, kuhu kuuluvad peale sinu järelteenindusjuht ja hooldustehnikud; töökeeleks on eesti keel; sinu kasutuses on mobiiltelefon ja sülearvuti. Tööaeg on 40 tundi nädalas, E-R 8.30-17.00.
Meil on kaasaegne ja pidevalt arenev töökeskkond, huvitav töö, võimalused õppida ja areneda. Korraldame ühisüritusi, degusteerime parimaid maitseid, toetame sportimist.
Vaata lisaks Pauligi kui tööandja ja töökoha tutvustust:
https://www.youtube.com/watch?v=IeXPTx-6ORs