2023-08-23 14:48:55

Kvaliteedispetsialist

Töö kirjeldus

  • Toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise süsteemide (HACCP, enesekontroll, GMP/GHP) haldamine ja arendamine
  • Tooraine, pooltoodete ja valmistoote kvaliteedikontrolli läbiviimine
  • Proovide võtmine ja analüüside korraldamine (füüsikalised, -keemilised, mikrobioloogilised)
  • Dokumentatsiooni ja kvaliteediaruannete koostamine
  • Siseauditite läbiviimine ja osalemine ametkondlikes kontrollides
  • Töötajate juhendamine ja koolitamine hügieeni ning kvaliteedinõuete osas
  • Kliendikaebuste analüüsimine ja parandusmeetmete rakendamine
  • Jälgitavuse tagamine ning tagasikutsesüsteemi haldamine

Ootused kandidaadile

  • Erialane haridus: toidutehnoloogia, biotehnoloogia, toiduteadus või sarnane
  • Teadmised toiduohutuse standarditest ja HACCP-st
  • Täpsus, analüütiline mõtlemine ja hea probleemilahendusoskus
  • Valmidus töötada nii kontoris, tootmisruumides kui ka labori keskkonnas
  • Töökogemus toiduainetööstuses või laboritöö kogemus

Ettevõte pakub

  • Põnevat ja vastutusrikast tööd kiiresti arenevas pagaritööstuses
  • Võimalust süsteeme arendada ja oma ideid ellu viia
  • Sõbralikku ja toetavat meeskonda
  • Kaasaegseid töötingimusi ja koolitusvõimalusi
  • Konkurentsivõimelist töötasu

Lisainfo

Selleks, et homme midagi muuta, kandideeri juba täna!

Kui tunned, et see tööpakkumine on mõeldud just Sulle, siis palun kasuta nuppu " Soovin kandideerida"! Lisainfo tel 7362157, personalijuht Monika Jurs.

CV-le palume lisada kaaskirja ja palgasoovi!


Eesti Leivatööstus tänab kõiki kandideerijaid! Eelistame kandidaate, kes saavad kohe täiskohaga tööle asuda ning kes on valmis panustama pikemaks perioodiks. Võtame ühendust vaid nende kandidaatidega, kellega soovime kohtuda vestlusel.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: