2023-08-23 14:48:55

Laenuhalduri assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Laenuhalduri assistendina on Sinu igapäevaseks tööks laenuhaldurite toetamine nende igapäevases töös. Tegeled näiteks raportite ja aruannete koostamisega, päringute teostamisega, andmete sisestamisega, kirjade saatmisega, ettevõtte e-kirja postkastide haldamisega. Puutud kokku ka krediidilepingute ja notaritehingute tehinguandmete ettevalmistamisega ning pandiavalduste koostamisega.

Ootused kandidaadile

Ootame oma meeskonnaga liituma rõõmsameelset hea suhtlus- ja analüüsioskusega õppimisvõimelist kolleegi, kes oskab planeerida oma aega ja seada prioriteete. Kui Sulle meeldib töötada andmebaasidega, Sa oled abivalmis, särasilmne, täpne ja süsteemne, samas ka hea suhtleja, siis ootame just Sind. Ettevõttena väärtustame suurepärast klienditeenindust ja häid suhteid meeskonnas, ootame seda ka Sinult.

Laenuhalduri assistendi ametis on vajalik hea eesti ja vene keele oskus. Kasuks tuleb kõrgharidus ja eelnev töökogemus. Ootame, et oled vilunud MS Office programmide kasutaja. Varasem töökogemus assistendina või finantsasutuses annavad ametikohale kandideerimisel eelise.

Ettevõte pakub

Meie töötajatele meeldib töötada Hüpoteeklaenus, sest siin on suurepärased ja toetavad kolleegid. Meie kontorid on kaasaegsed ja esinduslikud. Pakume oma töötajatele sporditoetust, terviseauditit, ühisüritusi nii töötajatele kui ka nende peredele. Pakume parkimiskohta kesklinna parkimismajas ja 5 aastase tööstaaži täitumisel lisapuhkust 7 päeva aastas. Väärtustame koolitustel osalemist, pakume arenguvõimalusi ja sobivusel tulevikus näiteks laenuhaldurina töötamist.