2023-08-23 14:48:55

Laborijuhataja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma ettevõttesse LABORIJUHATAJA´t põhitöökohaga Tartus,
kelle ülesandeks on akrediteeritud labori igapäevase töö organiseerimine ja kvaliteedi juhtimissüsteemi toimimise tagamine.
Töö hõlmab vilja- ja jahuproovide võtmist ja analüüsimist, valmistoodangu sertifikaatide väljastamist, hügieeni jälgimist ja tagamist ettevõttes vastavalt kehtestatud kvaliteedisüsteemile, siseauditite organiseerimist ja läbiviimist.

Ootused kandidaadile

Kiire, täpne, algatusvõimeline, hea pingetaluvusega; valmis töötama paindliku tööajaga ja julgema võtta vastutust; valdama hästi eesti ja inglise keelt nii kõnes kui kirjas, omama arvutikasutamise oskust (Word, Excel).


Kasuks tuleb

Toiduainetetehnoloogia alane kõrgharidus, tegevusvaldkonnast sõltuvalt juhtimissüsteemi standardite tundmine (ISO 17025; BRC), hea analüüsi- ja otsustusvõime, järjekindlus oma ideede ellurakendamisel, vene keele oskus suhtlustasandil ja juhilubade olemasolu.

Ettevõte pakub

Pakume motiveerivat tasu vastavalt töö tulemustele, erialast väljaõpet kohapeal, huvitavat ja vaheldusrikast tööd edukas rahvusvahelises ettevõttes, edasi arenemise võimalust ja erialaseid koolitusi.

Lisainfo

Kandideerimiseks palun saata oma CV ja motivatsioonikiri märgusõnaga „laborijuhataja“ hiljemalt 25. august 2019 aadressile Väike kaar 33, 50406 Tartu või e-posti aadressile info(at)tartumill.ee