2023-08-23 14:48:55

Laboratooriumi juhataja

CVKeskus.ee klient
Kuni 3000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Meie tegusasse ja ambitsioonikasse meeskonda on oodatud tööle laboratooriumi juhataja, kelle ülesandeks on laboritöö korraldamine kooskõlas ettevõtte tegevuspõhimõtetega, osalemine ettevõtte arendusprojektides koostöös teiste osakondadega, vajalike uuringute ja analüüside teostamine ja juhtimine ning labori võimekuse arendamine. Laboratooriumi tööks vajaminevate materjalide ja töövahendite tellimine, seadmete kontrolli ning kalibreerimise organiseerimine. Laboratooriumi töötajate töö juhtimine, organiseerimine ja kontrollimine.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on keemiaalane kõrgharidus, töökogemus keemikuna ja meeskonna juhtimise kogemus. Ta suudab suhelda nii eesti kui vene keeles ning tal on head teadmised töö-, keskkonna ja kemikaaliohutusest. Kasuks tulevad põlevkivikeemia-alased teadmised ja kogemused. Arvuti kasutamise ja tööks vajamineva rakendustarkvara kasutamise oskus.

Ettevõte pakub

Ootame oma meeskonda energilist ja ettevõtlikku inimest, kes tunneb tõsist huvi põlevkivikeemia võimaluste vastu. Pakume huvitavat tööd, võimalust kasvada ja areneda koos ettevõttega ning kujuneda oma ala hinnatud asjatundjaks suure perspektiiviga valdkonnas. Uut kolleegi ootab sõbralik ja toetav meeskond. Võimalus on energiat laadida erinevatel ühisüritusetel. Vajaduse korral on ettevõtte poolt lahendatavad transpordi- ja majutusküsimused. Töötasu kuni 3000 € (bruto).