2023-08-23 14:48:55

Kvaliteedijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

 

Kui Sa tead, kuidas protsesse juhtida nii, et meie toodete kõrge kvaliteet ja laitmatud maitseomadused oleksid tagatud ning meie kliendid toodetega alati rahul, siis sobid suurepäraselt meie KVALITEEDIJUHIKS.

Sinu igapäevatööks on luua toimiv kvaliteedijuhtimissüsteem, tagada selle toimimine, rakendamine ja tõhustamine, klientide reklamatsioonide käsitlemine, pidev toodete ja tooraine kvaliteedikontroll tootmisprotsessis ja laboratoorsete analüüsiplaanide koostamine ning - tulemuste analüüs.

 

Ootused kandidaadile

Sobid ideaalselt meie tiimi, kui kiire töötempo ei ole Sulle võõras, kui oled tuttav toiduainetööstuses kasutusel olevate standardite ja seadusandlusega, oled suurepärase suhtlemis-, läbirääkimis- ja veenmisoskusega ning suutlik kiirelt ja professionaalselt probleeme lahendama.

Ideaalsel kandidaadil on loomupärane kalduvus järjepidevalt paremuse suunas pürgida ning oskus olemasolevaid lahendusi kriitiliselt hinnata. 

Eduka kandideerimise aluseks on kõrgharidus soovitavalt toiduainete tehnoloogia erialal ja eelnev töökogemus kvaliteedi- või toiduainete tehnoloogia valdkonnas.

Ettevõte pakub

Meie juures ootavad Sind põnevad väljakutsed ja enesearenguvõmalused koos toetavate kolleegidega. Meil on aus tasusüsteem ja alati õigeaegselt laekuv töötasu, omatöötaja soodustused ning sporditoetus.

Lisainfo

Selleks, et homme midagi muuta, kandideeri juba täna!

Kui tunned, et see tööpakkumine on mõeldud just Sulle, siis palun kasuta nuppu " Soovin kandideerida"! CV-le palume lisada kaaskiri ja palgasoov.

Lisainfo: tel 7362157, personalijuht Monika Jurs

Eesti Leivatööstus tänab kõiki kandideerijaid! Eelistame kandidaate, kes saavad kohe täiskohaga tööle asuda ning kes on valmis panustama pikemaks perioodiks ning võtame ühendust vaid nende kandidaatidega, kellega soovime kohtuda vestlusel.