2023-08-23 14:48:55

Kvaliteedijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu rolliks on olla juhtkonnale sisuliseks partneriks tehase tootmisprotsesside arendamisel.

Sinu vastutuse alla kuulub tehase tootmisprotsesside analüüsimine ja kvaliteedisüsteemi loomine, lõpptoote kvaliteedikontrolli süsteemi loomine ja juurutamine, reklamatsioonide lahendamine, 5S süsteemi parendamine ja auditeerimine ning LEAN tootmiseprotsessi ühtlustamine ja parendamine.

Ootused kandidaadile

Oled suurepärane kandidaat kui Sul on tehniline kõrgharidus ja vähemalt 2-aastane töökogemus kvaliteedijuhtimise valdkonnas soovitavalt tootmisettevõttes. Kasuks tuleb kui omad kogemust ISO ja OHSAS kvaliteedijuhtimissüsteemide juurutamisel ning tunned 5S ja LEAN juhtimise põhimõtteid. Sinu tugevusteks on süsteemne mõtlemine, analüüsioskus ja lahendustele orienteeritus. Oled algatusvõimeline, iseseisev oma töös ning järjekindel muudatuste elluviimisel. Oled vilunud MS Office programmide kasutaja ning valdad vabalt inglise keelt nii suuliselt kui kirjalikult.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle huvitavat tööd kiiresti arenevas rahvusvahelises ettevõttes, igakülgset tuge töösse sisseelamisel, motiveerivat töötasu, kaasaegset töökeskkonda ning eneseteostuse ja arenguvõimalusi.

Töökoht asub Jüri Tehnopargis, Rae vallas, Lehmja külas, Kütte tee 3.