2023-08-23 14:48:55

Kvaliteedijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamiseks ülesandeks on kvaliteedisüsteemi ajakohastamine, toodete kvaliteedi tagamine ja vastavuse kontroll ning ta vastutab Orkla Eesti As Kalevi ja Põltsamaa tehase ning OÜ Maiasmokk kvaliteedijuhtimise eest. Kvaliteedistandardite OFSS(Orkla Toiduohutuse Standard), BRC rakendamine/juurutamine. Tarbija/kliendi kvaliteedi- ja ohutusalase tagasiside käsitlemine. Toodete sertifitseerimise korraldamine. Tarnijate haldamine ja auditeerimine seejuures on aastas keskmiselt 10 töölähetust välismaal. Osalemine töögruppides ja projektides.
Kvaliteedijuhi meeskonnas on 14 kvaliteedi- ja tehnoloogia valdkonna spetsialisti, vahetuks juhiks on Tarneahela direktor.

Ootused kandidaadile

Ootame tööle meeskonnaliiget, kes on otsustus- ja vastutusvõimeline, süsteemne, täpne ja kehtestav ning väärtustab meeskonnatööd. Kandideerimise eelduseks on:
- magistrikraad toiduainete tehnoloogias
- vähemalt 5-aastane edukas meeskonna juhtimise kogemus tootmisettevõttes
- suurepärane kvaliteedistandardite tundmine
- kõrgtasemel eesti ja inglise keele oskus kõnes ja kirjas
- vene keele oskus suhtlemistasemel
- B-kategooria juhilubade olemasolu

Ettevõte pakub

Sind ootab: mitmekülgne, huvitav ja vastutusrikas töö tulemustele orienteeritud meeskonnas Eesti kõige mainekama kaubamärgiga ettevõttes. Sinu kasutuses on ametiauto. Võimalus osaleda Orkla Akadeemia koolitustel ja Eesti-sisestel täiendkoolitustel. Pakume Orkla aktsiate ostmise võimalust 1 x aastas olulise soodustusega. Toetame tervisespordi harrastamist ja pakume erinevaid perekondlikke toetusi.

Valikuprotsessis hindame ka kandideerija tausta.