2023-08-23 14:48:55

Küüne-,ripsmetehnik ja maniküür

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hubane ilusalong Tallinna kesklinnas võtab täiendavalt tööle klientuuriga juuksureid, man.-pediküüri, kosmeetikuid, küünetehikuid, ripsmetehnikuid, administraatori ja koristaja ning pakub ruumikasutust teistele ilu- või terviseteenustele.

Ootused kandidaadile

Ootame tööle klientuuriga ja kogemustega sõbralikke töötajaid.

Ettevõte pakub

Pakume häid töötingimusi, ilusat, avarat ja privaatset ruumi töötajatele, administraatori teenust, mõnusaid salongiõhtuid ja üritusi, hubast olemist, sõbralikku ja toredat kollektiivi.

Lisainfo

Salongis asub teetuba, kust saab valida väga suure sortimendi hulgast huvitavat teed või kohvi ja seda ka kaasa osta .Töötajatel on head töö-ja puhketingimused. Personaliruumis on teler, ineternet, puhkamiseks diivan. Õues on terrass, kus on mõnus lillede keskel aega veeta nii töötajatel kui klientidel. Juuksuritel on avar tööruum, kamin, teler, puhkenurk klientidele, teistel töötajatel eraldi kabinetid. Salongis on klaver, toimuvad salongikontserdid, klubiõhtud. Töötajad ei pea klientidele ise teed ja kohvi keetma, nõusid pesema, selle eest hoolitseb administraator, teetuba.Salongis on väga hea ventilatsioon ja suveperioodil mõnusad jahedad ruumid. Klientidel hea parkimisvõimalus salongi ees.