
Külmade ja kuumade suupistete valmistamine
Igapäevase külma köögi salatite ja magustoitude valmistamine
Catering teeninduses kokana osalemine
Töötamine retseptuuri järgi
Oluline on toidukultuuri ja etiketti tundmine
Kiire ja oskuslik tegutsemine köögis
Osalemine tootearenduses
Puhtuse ja korra tagamine köögis
Koka kvalifikatsiooni olemasolu
Kasuks tuleb eelnev töökogemus restorani või catering kokana
Kiire, täpne, korrektne, aus, kolleege märkav
Oskust tööd organiseerida ning iseseisvust
Loomingulisust
Meeskonnatööd oskav ja austav
Iseseisvat mõtlemist ja selle arendamist
Ilumeelt ja oskust toitu kaunilt serveerida
Meeldivat ja töökat kollektiivi
Ausat ja väärilist töötasu
Koolitusi ja väljaõpet
Ettevõtte motivatsioonipaketti
Võimalust osaleda ühe parima eesti cateringettevõtte igapäevatöös
Tööaeg on valdavalt esmaspäevast reedeni
Kontakt: Jaana Reissaar
Telefon: 5053515
e-mail:info(at)vsop.ee
Asukoht: Lääne-Virumaa, Rakvere
Virumaa Suurköök OÜ tegeleb toitlustusteenuse pakkumisega alates 1997.a aastast.
Tegeleme toitlustusega Lääne - Virumaal ja Tallinnas. Otsime oma meeskonda toredat kokka Rakvere Lihakombinaadis asuvasse keskuskööki. Siit osutame cateringteenust üle Eesti! Lisaks toitlustame siit Rakvere Lihakombinaadi ja Jeld-Wen Eesti tehaste sööklaid.