2023-08-23 14:48:55

Kullerteenuste spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö sisuks on klientide teenindamine telefoni ja e-maili teel, tarneaja ja hinna arvutamine, impordi- ja ekspordidokumentide kontrollimine, vajadusel ka täitmine. Lisaks pakkide kohta andmete kogumine ja korrektne sisestamine, raportite koostamine Oma ala spetsialistina leiad kliendile parimaid lahendusi ning lahendad võimalikke keerulisi olukordi koostöös kolleegidega üle maailma.

Ootused kandidaadile

Kandideeri, kui oled kiire, täpne ja koostöövalmis, suhtled ja kirjutad vabalt eesti, inglise ja vene keeles, oled viisakas ja leidlik probleemide lahendamisel ning võimeline jagama tähelepanu mitme ülesande vahel. Oled oma töös iseseisev, kuid oskad hinnata meeskonnatööst tulevat sünergiat. Sinu jaoks on olulisim hästi tehtud töö, suudad märgata ka väikseid detaile. Sul on tehnilist taipu kasutamaks erinevat tarkvara.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle
• Täiskohaga tööd E-R kell 8.30 – 17.00. Kõik õhtud, nädalavahetused ja riigipühad on pere ja sõprade jaoks vaba
• Toetavat meeskonda.
• FedEx-is Sa tunned, et oled oluline. Me väärtustame oma inimesi - lisaks väärilisele töötasule tunnustame ning kiidame häid meeskonnakaaslasi rohkem kui vaid 1 kord aastas. Aitäh on meil igapäevane.
• Toetame MTÜ-d Igale Lapsele Pere.