2023-08-23 14:48:55

Kuller-autojuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma laienevasse meeskonda innukaid ja särasilmseid kullereid. Kulleri tööpiirkonnaks on Tallinn ja selle lähipiirkond, tööaeg esmaspäevast reedeni.Kulleri töö on vaheldusrikas ja samas ka tempokas. Kulleri ülesanneteks on ühelt poolt korjata klientide pakid peale ning teiselt toimetada saajateni. Kulleri töö nõuab head ajaplaneerimist ja täpsust, kuna kõik kliendid ootavad oma pakke õigeaegselt. Kulleri töö annab võimaluse suhelda paljude erinevate inimestega ja ning kliendi rõõm paki kättesaamisel annab kindlasti positiivse emotsiooni ka kullerile.
Koostöös DPD Eestiga toimetame kõik tellitud pakid vastavalt kliendi soovile kas kodu, kontori, pakiautomaati või leiame koostöös kliendiga mingi muu varjandi, et pakk kliendini jõuaks.

Ootused kandidaadile

Hea kuller omab B-kategooria juhilube vähemalt 2 aastat, oskab eesti keelt suhtlustasandil (kasuks tuleb ka vene keele oskus), on rõõmsameelne ja viisakas suhtleja.

Ettevõte pakub

Tööandjaks on Telvaberg Logistika OÜ, kes pakub omalt poolt stabiilset töökohta, kõiki tööks vajaminevaid töövahendeid ja motiveerivat töötasu.
Kui eeltoodud kõnetas sind, siis saada oma CV cv(ät)telvaberg.ee,
Lisainfo 6237761