2023-08-23 14:48:55

Kujundaja

CVKeskus.ee klient
900 - 1100 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Seoses töömahu suurenemiega otsime graafilist kujundajat reklaamiagentuuri, mis tegeleb erinevate trükiste trükkimisega ja trükifailide valmistamisega. Peamine tööülesanne on visiitkaartide, flaierite, kleebiste, bännerite ja muude reklaamtrükiste kujundamine.

Osa tööst on klientide hinnapäringutele vastamine kirja teel ja tellimuste töösse vastuvõtmine. Parimate lahenduste pakkumine vastavalt kliendi soovidele.

Ootused kandidaadile

Vajalik kogemus CorelDraw, Adobe Illustrator või Photoshop programmide töötamisega. Kasuks tuleb hea arvuti kasutamise oskus. Ootame väga head eesti keele oskust nii kõnes kui kirjas. Kasuks tuleb inglise keele oskus. Töö nõuab head suhtlemis- ja eneseväljendusoskust, suhtlemist klientidega ja võimekust kiirelt õppida. Ausus, täpsus ja kohusetundlikus on elementaarsed omadused. Oskus iseseisvalt töötada ja algatusvõime erinevatele olukordadele lahendusi leida. 

Ettevõte pakub

Mitmekülgset tööd meeldivas keskkonnas. Töö toimub Rakvere kesklinna kontoris.Töö on täistööajaga esmaspäevast reedeni, 8 tundi päevas ja vahemikus kell 9:00-17:00. Pakume tööks vajalikku väljaõpet kohapeal, mis puudutab trükiteadmisi, mida on vaja arvestada kujunduste koostamisel ja meilidele vastamisel jne. Netopalk peale katseaega 800 eurot, katseajal 700 eurot.