2023-08-23 14:48:55

KREDIIDISPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
CV Keskuse klient Baltic Agro Machinery AS tegeleb põllutöömasinate ja -riistade, ehitus- ja metsatehnika ning varuosade müügiga. Samuti osutab hooldus- ja remonditeenuseid.
Rohkem infot leiad: https://balticagromachinery.ee/

Töö kirjeldus

Meie juures vastutad krediidipoliitika toimimise eest. Sinu tööülesannete hulka kuulub muuhulgas krediiditeabe kogumine, krediidilimiitide määramine, sellekohase arvestuse pidamine ja andmete analüüsimine, viiviste sissenõudmine, suhtlus klientide ja koostööpartneritega. Samuti jõuavad Sinu lauale ebastandarsed ja analüüsi vajavad lepingud, mille koostamisele kaasa aitad.

 

Ootused kandidaadile

Otsime oma meeskonda analüütilise mõtlemisega ja arengule suunatud inimest, kel varasem kogemus finants- või õigusvaldkonnas ning vähemalt bakalaureusekraad (soovitatavalt majandus- või õigusalane).

Väärtustame kõigis oma töötajates professionaalset, abivalmit, positiivset ja sõbralikku suhtumist. Oleme arvamusel, et kõik ametikoha detailid on õpitavad kui Sinu taust seda toetab.

Töökeeleks on igapäevaselt eesti keel, kuid grupi tasandil suhtleme ka inglise keeles.

Ettevõte pakub

  • töökohta Tallinna VÕI Tartu kontoris (kodukontori võimalusega)
  • motiveerivat töötasu vastavalt Sinu oskustele ja kogemustele
  • paindlikkust ning toetust töö - ja pereelu ühendamisel
  • läbi mõeldud motivatsioonipaketti, millest saame rääkida juba kohtumisel

 

Kandideeri läbi CV Keskuse!

 

Küsi lisainfot:

- 5343 7097 -

- CV Keskuse värbamisspetsialist Eliisa Epro -

 

Ära kandideerimisega oota, sest pane tähele, et kontakteerume sobivate kandidaatidega jooksvalt ning konkurss lõppeb kohe kui oleme õige inimese leidnud!