2023-08-23 14:48:55

Koordinaator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie arenevas ja uuendusmeelses organisatsioonis ootavad Sind järgmised väljakutsed:
• korraldad hankeid, mida rahastab Euroopa Sotsiaalfond;
• toetad projekti “Integreeritud, isikukeskse ja paindliku erihoolekandeteenuste süsteemi piloteerimine” projektijuhti jooksvas töös ja tagad tehnilise toe uue psüühilise erivajadusega inimeste teenuste korraldusmudeli katsetamisel, sh
o korraldad projekti aruandlust ja järelevalvet, kontrollid partnerite aruandeid;
o nõustad partnereid teenusmudeli rakendamisel jooksvates küsimustes;
o korraldad teavitusüritusi ja seminare.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus avaliku halduse, majanduse või finantsarvestuse valdkonnas. Kasuks tuleb varasem töökogemus sarnaste tööülesannetega ja kokkupuude Euroopa Liidu vahenditest finantseeritud projektidega, samuti töökogemus sotsiaalvaldkonnas. Oskad hästi eesti keelt, räägid vene ja inglise keelt ning kasutad oskuslikult Office`i rakendusi. Väärtustame head suhtlemisoskust, iseseisvust ja kohusetunnet. Töö on tähtajaline kuni 31.12.2021.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust valida tulevane töökoht sotsiaalkindlustusameti 18 esinduse hulgast üle terve Eesti. Usume kaasaegsesse paindlikku töökorraldusse ja tagame selle töötajatele ka tehniliselt. Meil on 35 kalendripäeva puhkust, haigushüvitis ja suure organisatsiooni hüved ja arenguvõimalused.