2023-08-23 14:48:55

KONTORIJUHT

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee klient Zenith Family Office on sõltumatu varade juhtimise, finantsnõustamise ja äriedendamise ettevõte, mis tegeleb kohalike ja rahvusvaheliste ettevõtlike eraisikute, nende perekondade ja ettevõtete vajaduste ja finantsasjade lahendamistega.
Uuri rohkem: www.zenith.ee

Töö kirjeldus

KONTORIJUHT,

tule aita Zenith Family Office kontoril hästi toimida!

 

Vajame Sind, et hoolitseksid meie 25-liikmelise meeskonna heaolu ja Zenithi Rotermanni kvartalis asuva kontori korrasoleku eest – tellid kontoritarbeid, visiitkaarte jms, suhtled koostööpartneritega, hoolitsed, et kõik koosolekud oleksid ette valmistatud, dokumendid korrektselt hoiustatud ning arved raamatupidamisse edastatud ja oled üleüldiselt kontori keskpunktiks ning positiivsuse allikas.

Ootused kandidaadile

  • varasem töökogemus sarnasel ametikohal;
  • hea keeleoskus (kombinatsioon eesti, inglise ja vene keele oskusest);
  • korrektne ja esinduslik tööstiil;
  • hea suhtlemisoskus ning positiivne hoiak.

Ettevõte pakub

Leiad meie juurest ettevõtliku ja professionaalse töökeskkonna, kus Sinu panust märgatakse. Meil toimuvad regulaarsed meeskonna- ja firmaüritused. Neile ja teistelegi huvitavatele eriprojektidele saad kaasa aidata nii korraldaja kui osalejana. Sinu tervise eest aitame hoolitseda Confido tervisekindlustusega ja kindel võid olla, et Sinu töökogemused ja -oskused saavad hästi tasustatud.

 

 

Kui soovid anda oma panuse Zenith Family Office eduloosse, kandideeri läbi CVKeskus.ee

 

Küsi lisa:

- eliisa(at)cvkeskus.ee -

- 5343 7097 -
(Eliisa Epro, CV Keskuse värbamiskonsultant)