2023-08-23 14:48:55

Kommunikatsioonijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

MIS AITAB SINULEDUKAS OLLA?  

 

Kirg ja areng käivad ikka käsikäes. Midagi südamega tehes õpid pidevalt uut ja põnevat. Teisalt annab areng sinu tegemistesse alati indu. Mis on see, mis sinus kirge sütitab? On need põnevad väljakutsed, inspireerivad tooted, rõõm edu üle või hoopis midagi muud? Teeme Orklas kõik, et sinu kirg saaks kesta. Sest usume, et vaid tänu töötajate rahulolule ja entusiasmile saab areneda ja edukas olla ka meie ettevõte.   

.

Orkla Eesti ootab Sind, 

Ootused kandidaadile

Sinu peamisteks tegevusteks on Orkla Eesti ja  Maiasmoka kohviku toetamine läbi tõhusa sise- ja väliskommunikatsiooni, sõnumite loomine ja koordineerimine, Orkla jätkusuutlike kaubamärkide ja kultuuri tugevdamine ning arendamine. Oled Orkla Eesti juhtide nõuandja kommunikatsioonivaldkonnas ning ettevõtte kõneisik. Sul on oluline roll turunduskommunikatsiooni ja tööandja brändingu tegevustes ning tegeled Orkla Eesti kommunikatsioonistrateegia elluviimisega. 

 

 

Ootame sind kandideerima, kui sul on: 

 

  • kommunikatsioonialane või muu rolli toetav kõrgharidus
  • töökogemus sarnasel positsioonil vähemalt 3 aastat
  • analüüsi-ja algatusvõime ning soov asju ellu viia
  • head teadmised ja praktilised oskused digikommunikatsioonist
  • suurepärane suhtlemisoskus ning oskus töötada iseseisvalt
  • lisaks eesti keelele ka ladus inglise keele oskus kõnes ja kirjas
  • oskus töötada meeskonnas ning juhtida projekte

.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub sulle võimalust panustada Eesti tuntuimate ja armastatuimate brändide kasvu ja tegutsemisse. Lisaks asjakohast kompensatsioonipaketti ja põnevaid koolitusi, sporditoetust ja paindlikku tööaega ning kaugtöö tegemise võimalust. Töökoht asub Jüri külje all Kalevi tehase kontoris.  

 

Ootame sind kandideerima! 

Kandideeri  www.orkla.ee/too-orklas lehel, rubriik vabad ametikohad "Kommunikatsioonijuht". 

  

Anna meile endast teada! Teeme vahekokkuvõtte 04.04.2023 ja kui leiame selleks ajaks sobiva kandidaadi, siis loeme konkursi lõppenuks. 

 Lisainfo: kandidaat(at)orkla.ee