2023-08-23 14:48:55

Kokki/Cook/Kokk

CVKeskus.ee klient

Job Description

Sahalan kartano etsii vastaavaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen henkilöstö- ja tilausravintolaan. Vastuualueina ovat ruoanvalmistus ja hankinnat.

Sahala Estate is looking for a cook to their staff and upon reservation restaurant. This is permanent position. Person who shall be selected shall be responsible for cooking and food and purchases for the kitchen.

Sahala mõis Kesk-Soomes otsib oma personali- ja tellimuste restorani püsiva töölepinguga kokka, kelle vastutusalas on toitude valmistamine ja toiduainete hankimine.

Requirements

Hakijalta edellytämme itseohjautuvuutta ja itsenäistä suunnittelua, hyvää ruoanvalmistustaitoa, alan koulutusta, kiinnostusta ja osaamista terveellisen ruoan valmistukseen, savuttomuutta, järjestyksellisyyttä sekä joustavuutta. Työ edellyttää myös ajokorttia sekä suomen tai englannin kielen taitoa.

We expect you to be self-orienting and independent planning, really good in cooking skills, smokeless, have education for this job, interested in and knowledge of health food, and manage practical English or Finnish. Here you need a driving license.

Tööotsijalt eeldame
- ametialast koolitust
- iseseisvust
- head planeerimise ja toiduvalmistamise oskust
- huvitumist ja oskust tervislikku toitu valmistada
- järjestatust ja paindlikkust
- soome või inglise keele oskust
- juhilubade olemasolu
- mitte suitsetamist

Company offers

Keittiömme on hyvin varustettu ja tehokas pääasiassa yhden kokin ja tarvittaessa yhden apulaisen työpaikka. Palkka- ja työehtomme ovat hyvät ja motivoivat ja työterveysohjelmamme vertaansa vailla. Työnantaja voi järjestää majoituksen asuntolassa tai avustaa vuokra-asunnon saamisessa.

Our kitchen is well-equipped and efficient. Our salary and work condition terms are good and motivating and our work health program is superior. Employer can arrange accommodation in dormitory or assist you to find rental flat.

Meie köök on hästivarustatud ja efektiivne, kus on ühe koka ja vajadusel ühe abilise töökoht. Palk ja töötingimused on motiveerivad ja meie töötervishoiuprogramm on võrreldamatu.
Tööandja annab majutuse ühiselamus või aitab korteri üürimisel.

Additional information

Toivomme sinulta pikaisesti hakemusta (jossa on koulutus, työkokemus ja persoonallisuustiedot sekä suositukset) e-maililla vessi(at)salli.com .
Vastaan mielelläni myös kysymyksiinne puhelimitse numerosta 0400-763700 klo 16.00-18.00 aikana / Vessi
Lisätietoja yrityksistämme: www.eyk.fi, www.salli.com, www.sahalankartano.fi

If you like this so far and fill up the criteria, please fill up the application quickly with education, work history- and personality profile - information and also your references. Send them by e-mail to vessi(at)salli.com
With questions, please do not hesitate to contact me 16.00 – 18.00 by phone +358400763700 / Vessi
Also see our: www.eyk.fi, www.salli.com, www.sahalankartano.fi.

Ootame kiiresti taotlust (kus on koolitus, töökogemus ja isikuandmed, ka soovitused)
emailile vessi(at)salli.com. Vastan meelsasti küsimustele ka telefoni teel, +358 400 763700 kl. 16.00 – 18.00 / Vessi
Vaata lisa: www.eyk.fi, www.salli.com, www.sahalankartano.fi