
Kokk-teenendaja
Töö kirjeldus
-h/s laua ettevalmistus ja seveerimine
-tellimustoitude valmistamine menüü alusel ja klientide teenendamine
-grupitoitlustus
-peolauadade valmistamine
-menüü koostamine, täiendamine, arendamine
-kauba tellimine ja vastuvõtt
-oskus individuaalselt töötada
-köögi- ja restoraniruumide korrashoid
Ootused kandidaadile
-ausus, täpsus, kohusetundlikkus
-abivalmidus
-eelnev töökogemus antud valdkonnas
-eesti keele valdamine, soovitav vene-soome-inglise keel
-iseseisev mõtlemine ja tegutsemisoskus
-positiivne ellusuhtumine ja koostöövalmidus
Ettevõte pakub
-töötamist kaasaegselt sisustatud köögis
-töötasu vastavalt töötulemustele
-sõbralikku väikest kollektiivi
-paindlikku graafikut
-ööbimisvõimalust
-tööd garaafiku alusel
-iseseisvat tööd
Lisainfo
Hotell asub Tallinnast 3km Saku suunas. Kohale saab marsruuttaksoga, kohapeal elamise (ööbimise) võimalus omaette toas.