
Kinnipeetavate ja personali korrapärane ja kvaliteetne toitlustamine järgides kulinaaria ja hügieeninõuete täitmist
- koka kvalifikatsioon või töökogemus
- kesk- või keskeriharidus
- kõrge pingetaluvus
- täpsus ja korrektsus
- kasuks tuleb arvuti kasutamise oskus
- töötamist kaasaegselt sisustatud suurköögis
- meeldivat töökeskkonda
- enesetäiendamise võimalust
- töötasu vastavalt töötulemustele
- stabiilset tööd
- sportimisvõimalusi
Majandusosakonna põhiülesanneteks on kinnipeetavatele ja vahistatutele nõuetekohaste eluruumide ja toitlustamise tagamine, kinnipeetavate töö organiseerimine, vangla transpordialane teenindamine, vangla ökonoomne majandamine, vangla ehitiste hoolduse ja remondi korraldamine ning vangla varustamine toiduainete, vormiriietuse, olmeesemete ja remondimaterjalidega.