2023-08-23 14:48:55

Kokk

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

  • söökla igapäevase töö korraldamine;
  • maitsva toidu valmistamine ja väljastamine;
  • toitlustustoodete uuendamine ja arendamine, proovitööde teostamine, roogade kvaliteedi tagamine;
  • tehnoloogiliste kirjeldsute koostamine uutele toodetele;
  • toidukauba realiseerimistähtaegade jälgimine ning vastavalt tootmisesse suunamine või likvideerimine;
  • tooraine koguste jälgimine ja tellimise vajaduse õigeaegne teatamine;
  • tellitud kauba vastuvõtmine ja nõuetekohane ladustamine;
  • toitlustuseriala praktikantide juhendamine;
  • sanitaar- ja hügieeninõuete täitmine ja töökoha korrashoid tootmiseprotsessis;
  • toitlustuses vajalike ohutusjuhendite järgimine;
  • perioodiliste inventuuride teostamine.
  • Ootused kandidaadile

  • vähemalt keskeri- või kutsekeskharidus toitlustusvaldkonnas;
  • töökogemus kokana vähemalt 1 aasta, soovitavalt sooritatud koka I taseme kutseeksam;
  • hea maitse meel;
  • teadmised toiduhügieenist;
  • teadmised ja oskused vastavalt koka kutsestandardile;
  • arvutikasutamise oskus ;
  • puhtus ja korrektsus;
  • organiseerimisoskus ja koostöövalmidus;
  • kohusetundlikkus ja ausus;
  • valmisolek meeskonnatööls ning positiivne eluhoiak.
  • Ettevõte pakub

  • kaasaegset töökeskkonda ja töötingimusi;
  • vaheldusrikast ja huvitavat tööd
  • tööalast väljaõpet ja enesetäiendamisvõimalust;
  • abivalmis ja sõbralikku meeskonda;
  • sportimisvõimalusi ja ettevõttes kehtivaid soodustusi;
  • stabiilset töösuhet.
  • Lisainfo

    Lisainfo: toitlustusjuht Maris Rõõm tel. tel. 7 361 895, maris.room(ät)khk.ee