
- igapäevaste värskete ettevalmistuste tegemine ja töö a la carte restorani menüü alusel
- cateringi ettevalmistused ja toitude ning suupistete valmistamine
- peakoka igakülgne abistamine
- eelkõige armastus ja suur huvi kokakunsti vastu
- erialane väljaõpe või haridus
- eelnev töökogemus
- kaasaegse toidukultuuri ja värskete toidutrendide tundmine
- hea pingetaluvus
- arenemisvõimelisus
- arvuti kasutamise oskus
- ausus, täpsus ja kohusetundlikkus
- eesti keele valdamine
- väga huvitavat tööd ja väljakutset
- eneseteostusvõimalust
- häid töötingimusi
- toredat ja üksteisest hoolivat kollektiivi
- motiveerivat palka
- stabiilset ja püsivat tööd
Iga sobiva kandidaadiga toimub kõigepealt vestlus ja sobivuse korral proovipäev
Restoran Volga on üks legendaarsemaid Tartu restorane, mille hoone ehitusaeg ulatub juba 1920ndatesse aastatesse.
Nüüd on käsil täiesti uus algus ning soovime koos 2014 aastal klubi Ateen plaanitava avamisega luua Tartusse uue unikaalse ja mitmefunktsionaalse meelelahutuskoha koos mitme baari, kohviku ja -restoraniga. Seoses sellega otsime oma kollektiivi uusi, toredaid, säravaid ja teotahtelisi inimesi.