
Töötamine meeskonnas, kus töötab 18 kokka.
Graafiku alusel - 2 tööl 2 vaba.
Igapäevaste värskete ettevalmistuste tegemine ja töö a la carte'is.
Ruttinsed köögitegevused.
Otsin endale kokka kohvikusse 18-30 aastat vana, kes on arenguvõimeline ja keda huvitab kokakunst.
Kes saab aru, et kokatöö on raske ja ainult siis, kui seda tööd tehakse maksimaalselt hästi, saab head resultaati.Kes arvab et restorani edu peitub meeskonnatöös ning kes ei tööta individuaalselt, vaid meeskonnale. Sul peab olema kööogemus vähemalt 2 aastat.
Meil on ühine köök mis töötab nii kohviku-kui restoraniklientidele.
Me ei tööta kogusele vaid kvaliteedile. Meie kohviku menüü koosneb prantsuse ja itaalia toitudest, kus suur osa mängib kohalik tooraine.
Me teeme ise kala, kana, veise puljongid. Me ise küpsetame iga päev värsked leivad. Teeme jäätised, sorbeed. Me ei kasuta poolvabrikaate, vaid püüame kasutada ainult värskeid tooraineid.
Pakun tugevat ja distsiplineeritud meeskonda.
Tihedad menüümuudatused.
Suur arenguruum.
Edukas Restoran ja Kohvik kesklinnas.
Restoran Ö ja kohvik Spirit kuulub Tallinna ühte kõige edukamasse toiduketti – Sparkling Group. Teised,samas grupis olevad restoranid ja ettevõtted on : Bocca, Restoran Ö, Kohvik Spirit, restoran Tschaikovsky, 5-e tärni hotell Telegraaf, klubi BonBon, restoran MUSEUM ja restoran Chedi.