
A la carte serveerimine, igapäevase ettevalmistuste tegemine. Kauba vastuvõtmine. Kõik köögi rutiinsed tegevused.
Otsime endale kokki, kes on huvitatud enda arendamisest ning kelle jaoks toidutegemine ei ole AINULT rahateenimise, vaid eelkõige eneserealiseerimise võimalus
Sul peab olema tahtmine õppida. Sinu töökogemus peab olema vähemalt aasta aega profiköögis (praktika aeg soobib ka). Sa ei karda puhtust ja distsipliini.
Peakokad Nikita Tsunihhin (Restoran Ö) ja Roman Zastserinski (Restoran Ö) otsivad uut meeskonda restorani jaoks. Meil on uus kaasaegne köök, mis asub kahel korrusel: 1 korrus on ekspressköök, milles toimub a la carte väljastamine, kõik ettevalmistused ja pagariruum asuvad teisel korrusel.
Menüsse kuuluvad modernsed jaapani toidud Nobu stiilis, teppaniaki grill ja klassikalised itaalia hitid nagu risotto, carpaccio ja isetehtud pastad., samuti on esindatud sushi. Me teeme ise omad leivad, jäätised, sorbeed jt desserdid.
Meie köögimeeskond koosneb 14 kokast ning graafik on pikk-lühike nädal
Uus restoran-lounge vanalinnas, asub endistes Tuletõrjemuuseumi ruumides Vana Viru tn 4. l. Restoranis on esitatud peamiselt itaalia ja jaapani köök
Restoran kuulub Tallinna ühte kõige edukamasse toiduketti – Sparkling Group. Teised,samas grupis olevad restoranid ja ettevõtted on : Bocca, Restoran Ö, Kohvik Spirit, Tschaikovsky, 5-e tärni hotell Telegraaf, klubi BonBon ja restoran Chedi.