
Kokk Soome (Helsingi piirkonda)
Töö kirjeldus
Staffpoint Oy otsib professionaalseid kokki ettevõtete toitlustusasutustesse.
Tööaeg on esmaspäevast reedeni, 7.00 - 16.00.
Olenevalt ettevõttest valmistatakse toitu 20 - 1500 inimesele.
Ootused kandidaadile
* soome keele oskus suhtlustasandil
* oskus lugeda soomekeelseid toiduretspte
* eelnev töökogemus koka ametis
* erialane väljaõpe
* iseseisva töö oskus
* lojaalsus, koostöövalmidus, paindlikkus
* stressitaluvus
* puhtus ja korralikkus
* hea maitsemeel
* kohusetundlikkus ja töökus
* oma tööriietus (kokapüksid, -jakk ja jalanõud).
Ettevõte pakub
* head palka
* abi elamispinna muretsemisel
* tööd mainekas ettevõttes.
Lisainfo
Töö algab augustis 2011. Tööle võetakse 10 kokka.
CV saata soome või inglise keeles.