
Saaremaa uusim restoran otsib oma köögitiimi ambitsioonikat ja pühendunud SOUS-CHEFi ja A LA CARTE KOKKASID. Tööülesannete hulka käib kauba tellimine ja vastuvött, roogade valmistamine ja serveerimine vastalt peakoka koostatud retseptidele.
Meeskonnatöö valmidus, hea pingetaluvus ja ambitsioonikus, kiire kohanemisvõime, pühendumus ja positiivne ellusuhtumine.
Kasuks tuleb: töökogemus köögis, hea planeerimis- ja töökorraldusoskus, vastutustunne.
Professionaalseid töötingimusi uue ja korralikku köögitehnikaga, väga head töötasu, erilist motivatsioonipaketti, koolitusi majasiseselt kui ka nimekates koostööpartner-restoranides Löuna-Euroopas, mandrilt ja välismaalt tulijatele abi Saaremaale kolimisel ning elamiskoha leidmisel.
Restoran Mais Kuressaare kesklinna vaiksel nurgatagusel on päris kiiresti kasvanud populaarseks gastronoomia ja meelelahutuskultuuri nautlejate paigaks.
Restorani köögitiim on ambitsioonikas ja pöhimöttekindel köiges tehtavas ning järelandmisi ei tehta. Erilist röhku pannakse ka väga kvaliteetsele joogikaardile.