
Kokk
Töö kirjeldus
Saaremaa uusim restoran otsib oma köögitiimi ambitsioonikat ja pühendunud SOUS-CHEFi ja A LA CARTE KOKKASID. Tööülesannete hulka käib kauba tellimine ja vastuvött, roogade valmistamine ja serveerimine vastalt peakoka koostatud retseptidele.
Ootused kandidaadile
Meeskonnatöö valmidus, hea pingetaluvus ja ambitsioonikus, kiire kohanemisvõime, pühendumus ja positiivne ellusuhtumine.
Kasuks tuleb: töökogemus köögis, hea planeerimis- ja töökorraldusoskus, vastutustunne.
Ettevõte pakub
Professionaalseid töötingimusi uue ja korralikku köögitehnikaga, väga head töötasu, erilist motivatsioonipaketti, koolitusi majasiseselt kui ka nimekates koostööpartner-restoranides Löuna-Euroopas, mandrilt ja välismaalt tulijatele abi Saaremaale kolimisel ning elamiskoha leidmisel.