Töö kirjeldus
- Nädala sees lõunapakkumiste valmistamine (sh ettevalmistustööd), nädalavahetusel resto menüü tellimuste täitmine, peolaua tellijate toitlustamine, köögiseadmete ja köögi puhastus ja koristus.
- Resto kokk valmistab toite menüü ja tellimuste järgi, tunneb toitude komponente ja köögiseadmeid.
Ootused kandidaadile
Haridustase: üldkeskharidus (toitlustamine, majutus, turism)
Keeleoskus: eesti keel - nõutud kõnes B1 - keskmine; kirjas B1 - keskmine
Muud nõuded: Kasuks tuleb eelnev töökogemus ja hea pingetaluvus.
Ettevõte pakub
- Tööd graafiku alusel;
- töökat ja sõbralikku kollektiivi;
- suurepärast töökeskkonda;
- kohapealset koolitust;
- kokkuleppelist tasu.
Lisainfo
Tööaja täpsustus: Töö graafiku alusel - 2 päeva tööl, 2 vaba.