Ootame Sagadi restorani väikesesse ja tegusasse kollektiivi suvehooajaks kahte kokka. Kasutame oma toitudes palju kohalikku toorainet, metsaande ja ulukiliha. Meie restoranis juhendab kokkade tööd peakokk, abiks on köögitöölised. Restorani köögi ruumid on avarad ja kaasaegse sisustusega.
Kokk:
Ettevalmistustööd, toidu valmistamine ja serveerimine vastavalt a la carte menüüle. Täistööaeg, töögraafikus on pikk ja lühike nädal. Tähtajaline leping kuni 30.09.2023
Hommikusöögikokk:
Hommikusöögi ettevalmistus ja serveerimine, päevaprae valmistamine. Ettevalmistustöödes koka abistamine. Täistööaeg, 5 päeva nädalas. Tähtajaline leping 01.06-31.08.2023
Töö toimub graafiku alusel.
Lisainfo: Maren Rits tel 56985425
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.