
Jyväskylä linnas tegutsev suur seminarikeskus vajab oma erinevatesse restoranidesse kogemustega kokka.
Jyväskylä seminarikeskuse restoranidega on võimalik tutvuda alljärgneva interneti lingi kaudu: http://www.jklpaviljonki.fi/tilat_ravintolat.php
Kokkasid vajatakse esialgu kuni 6 kuuks, hea sobivuse ja edukate töötulemuste korral on kindlasti pakkuda tööd pikemaks ajaks.
Koka tööks on erinevate menüüde valmistamine - nii kuum kui külm köök, bufeelaudade söögi valmistamine (salatid, lihad, snackid).
Tööd on pakkuda peamiselt osalise tööajaga, tööajaks peamiselt õhtud ja nädalalõpud, sõltuvalt erinevate ürituste toimumise ajakavast.
* nõutav on eelnev kogemus köögis kokana, vähemalt 1 aasta
* erialane koka koolitus/ eriala diplom
* soome keele oskus suhtlustasandil
* soovitavalt soomekeelne CV kandideerimisel!
* valmidus teha tööd Jyväskyläs, Soomes, kust kodus käimise võimalus ~kuus korra
* töötahe, ausus, oskus meeskonnas suhelda
* tervisetõend.
* Võimalust saada häid erialaseid kogemusi suures messikeskuses, kus käib väga palju inimesi.
* Grupimenüüde järgi toitude valmistamist, olemas on ka a´la carte menüü järgi toitude valmistamise võimalus.
* Majutuse olemasolu Jyväskyläs, makstes kokkuleppelist üürihinda - ligi 300-400 EUR/kuu.
* Häid ja kaasaegseid töötingimusi.
* Palk vastavalt Soome kollektiivlepingust tulenevatele tingimustele (työehtosopimus MaRa).
* Tööle kohalesõit omal kulul, peale tööle sobivuse tõestamist.
Töö alustamine koheselt!
Personalipunkt OÜ on personali rentimise ja -vahendusega tegelev ettevõte. Meie emaettevõtteks on üks Soome suurimaid värbamisettevõtteid
StaffPoint OY, kelle tegutsemise ajalugu ulatub 30 aasta tagusesse perioodi.
StaffPoint tegutseb üle Soome, tegevus on kaetud kõikides Soome piirkondades, ulatudes üles Põhja-Soome tippu välja. Meie saame koostöös emafirmaga pakkuda Eesti tööotsijale erinevaid töökohti, eri Soome paigus, väga erinevatele erialadele.
Käesoleva kuulutuse raames on StaffPointi Kesk-Soome kontor tegemas koostööd Jyväskylä linnas tegutseva seminarikeskusega. Seminarikeskuse restoranid vajavad tublisid abikäsi kööki erinevatele ametikohtadele, alates nõudepesijatest kuni professionaalsete kokkadeni välja.