
Töö kirjeldus
Kokk-juhataja töö eesmärk on maitsvate toitude valmistamine vastavalt menüüstandardile, köögitöö planeerimine ja korraldamine, meeskonna juhtimine ja juhendamine ning toitlustuse sujuva korraldamise eest vastutamine.
Kokk-juhataja mõtleb majanduslikult, vastutab aruandluse, tooraine tellimise, eelarve koostamise ja filiaali kvaliteetse töötulemuse eest.
Kokk-juhataja mõtleb majanduslikult, vastutab aruandluse, tooraine tellimise, eelarve koostamise ja filiaali kvaliteetse töötulemuse eest.
Ootused kandidaadile
Meeskonna juhtimise ja kokana töötamise kogemus
Arvuti kasutamise oskus
Eesti keele oskus nii kõnes kui kirjas
Arvuti kasutamise oskus
Eesti keele oskus nii kõnes kui kirjas
Ettevõte pakub
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Daily lõunarestoran,
Kännu 67, Tallinn
Tööaeg: 07:00-15:30
Tööle asumise aeg: esimesel võimalusel
Töötasu: kokkuleppel, vastavalt kvalifikatsioonile ja töökogemusele
PAKUME: soodsat omapere toitlustust, täiendavat tervisekindlustust või soodustusi sportimiseks (Stebby), ühisüritusi
Kännu 67, Tallinn
Tööaeg: 07:00-15:30
Tööle asumise aeg: esimesel võimalusel
Töötasu: kokkuleppel, vastavalt kvalifikatsioonile ja töökogemusele
PAKUME: soodsat omapere toitlustust, täiendavat tervisekindlustust või soodustusi sportimiseks (Stebby), ühisüritusi