
Visuaalselt ahvatlevate maitseelamuste pakkumine, mis võidaks külaliste südamed. Toiduainete planeerimine, tellimine ning köögi korras hoidmine on eelneva lahutamatu osa.
Menüü arendamine, uute roogade väljatöötamine.
Köök on Sinu loomupärane keskkond ning Sa tunned rõõmu ilusate ja maitsvate roogade valmistamisest.
Sa tead, mida külalised soovivad ja oskad seda neile pakkuda.
Iga tellitud roog on Sulle väljakutse - meistriteos, mille valmistad südame ja kirega.
Sa armastad puhtust ja korda ning nõuad seda teisteltki, oled iseseisev, nõudlik ja täpne.
Sa töötad kiiresti, tõhusalt ning pühendunult.
- Võimalust kaasa lüüa uue, eristuva söögikoha käivitamisel ning end teostada uues, etno-šikk skandinaavia stiilis kohvik-restos.
- Püsivat ja vaheldusrikast tööd. Kasulikke koolitusi.
- Tulemustest lähtuvat korralikku töötasu.
- Lahedat nooruslikku meeskonda, ühisüritusi, muusikat, sündmusi ja muud tralli, mis Antoniuse Õuel toimub.
- Higi, verd ja pisaraid.
Kohvik-resto JOP on ideaalne koht alustavale ja arenevale kokale, kellel on teadmised ja vähene kogemus, kuid soov areneda ja pakkuda maitseelamusi.
Kohvik-resto JOP Tartus, Antoniuse Õuel on erinevate kunstide sulatusahi, kus kombineeritakse oskuslikult omavahel söök ja jook, tänapäev ja ajalugu, kujutav kunst ja disain, rahvuslikud ning põhjamaised maitsed ja stiilielemendid.