2023-08-23 14:48:55

Kogemustega värbaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda KOGEMUSTEGA VÄRBAJAT
kelle tööülesandeks on inseneride ja/või tehnika spetsialistide ja/või IT spetsialistide ja/või tööstuse valdkondadesse sobivate töötajate leidmine; kuulutuste avaldamine nii internetis, sotsiaalmeedias, ajalehtedes ja muudes kanalites, arhiivi otsingute, sihtotsingute, vestluste läbiviimine, kandidaatide andmete arhiivis süstematiseerimine, arhiveerimine. Värbamisprotsessi analüüs ja parendamine. Barona innovatiivse värbamissüsteemi http://jelpp.com/en/ õppimine, omandamine ja oma töös kasutamine. Uute värbamiskanalite leidmine, välismaalt töötajate leidmine, uute värbamisprotsesside käivitamine, arendamine.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt eeldame:
• Kogemustega värbaja kandidaat peab omama värbamise töökogemust.
• Eriti oodatud oleks värbaja, kes omaks kogemusi värbamisest või omaks teadmisi, kogemust inseneride ja/või tehnika spetsialistide ja/või IT spetsialistide ja/või tööstuse valdkondades. Barona team’i sobiks värbaja, kelle on hea tegevusvaldkonna tundmine.
• Inimesena peab olema aktiivne, hea suhtleja, aus, kohusetundlik, töökas, suutma iseseisvalt töötada ja olema suure pingetaluvusega.
• Edu töös tagab hea eesti, inglise ja/või vene keele oskus.
Kasuks tulevad:
• Töökogemused tööjõurendi, personaliotsingu või tööjõu värbamise ettevõtetes.
• Kogemused välismaadest värbamisel ja välismaiste värbamiskanalite kasutusoskused

Ettevõte pakub

Pakume
Väljakutseid ja arengut pakkuvat tööd. Kasutada Barona kontserni uudseid digitaalseid lahedusi ja innovatsiivseid tööriistu. Täiendkoolitusi rahvusvahelise kontserni siseselt kui ka vajalikke erialaseid kursuseid ja koolitusi teistelt koolitajatelt. Töötasu vastavalt oskustele ja tulemustele. Lisatasud ja kompensatsioonid vastavalt kokkulepetele ja Eesti Vabariigi seadustele.

Lisainfo

Kandideeri otse: http://bit.ly/2BTbRcS
CV-le palume lisada kaas- või motivatsioonikirja. Kandideerida võivad ka väiksema töökogemusega kandidaadid, kuid kelle unelmate töö on värbamine ja nad tahaksid kiiresti areneda professionaaliks.
VABATÖÖKOHT TÄIDETAKSE KOHE KUI SOBIV KANDIDAAT ON LEITUD!
Kandideeri otse: http://bit.ly/2BTbRcS