2023-08-23 14:48:55

Klienditoe juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oled oma kliendikesksete väärtushinnangutega liidriks meie särasilmsetele klienditeenindajatele ning korraldad igapäevaselt nende tööd nii Tartus kui Tallinna lähistel Lool. Sa osaled kliendistrateegia loomises ja elluviimises ning tagad klienditoe (sh kõnekeskuse) järjepideva arengu. Lisaks klienditeenindajatele tuleb Sul igapäevaselt koostööd teha teiste osakondadega (tootmine, logistika, müük, personal, turundus jne).

Ootused kandidaadile

Kandideerimisel toob edu varasem kogemus klienditoe või kõnekeskuse juhtimisel. Eeldame, et Sa suhtled vabalt eesti, inglise ja vene keeles. Kuna anname Sulle peakasutaja rolli meie klienditeeninduse programmides siis usume, et õpid neis kiiresti orienteeruma. Teiste kandidaatide ees annab eelise kõrgharidus ja valmidus jagada ennast Tartu ja Loo vahel.

Ettevõte pakub

Meie juures saad pika ajalooga rahvusvahelise ettevõtte know-how koos võimalusega seda Eestis ellu viia ja edasi arendada. Pakume põnevaid sisekoolitusi nii osaleja kui läbiviija rollis. Toetame Sinu aktiivset eluviisi pakkudes sportimise toetust ning mõnusaid ühisüritusi.