2023-08-23 14:48:55

Klienditoe- ja müügispetsialist (personalitarkvara)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie jaoks on oluline, et sa oled huvitatud ja entusiastlik töötama SinuLab'i praeguste ja tulevaste klientidega. Jätame sulle vabaduse otsustada ise, kuidas ja millal sa tööd teed - kas töötad täiskoormuse või osalise ajaga.
Me ootame, et sa oleksid julge ise ühendust võtma potentsiaalsete klientidega, kasvatama võrgustikku ja kaasa lööma turundustegevustes. Samal ajal ootame, et sa oskad juhtide ja ettevõtete kontaktisikutega suhelda toetavalt ning sõbralikult ja pakkuda neile tuge nii tarkvara juurutamisel, kasutamisel kui protsesside kohandamisel. Sa oled ka peamiseks lüliks kliendi tagasiside kogumisel ja sisendiandjaks uute lahenduste kavandamisel.
Kui sa oled muuhulgas ka personalivaldkonna entusiast, siis oled oodatud osalema erinevates konsultatsiooniprojektides.

Ootused kandidaadile

Palun vasta järgmistele küsimustele:
- sa oled avatud ja aktiivne suhtleja?
- tahad teha iga päev midagi uut, astuda välja oma mugavustsoonist?
- usud, et digitaliseerimine aitab kaasa nii juhtimisele kui personalitöö kvaliteedile?
- sul ei ole probleemiks helistada täiesti võõrale inimesele ja pakkuda talle võimalust koostööks või head toodet/teenust?
- tunned, et oled tegija personalitöö valdkonnas?
- eelistad kaasaegseid töövorme nagu paindlik tööaeg ja -koht, iseseisev otsustamine, tulemuskeskne tasu?
Kui vastasid kõigile küsimustele JAH, siis oleme väga rõõmsad kui endast märku annad. Me usume, et sinust saab meile hea meeskonnaliige.

Ettevõte pakub

Me oleme kasvav väikeettevõte, kuid meie ambitsioonid ja visioon on hiiglaslikud. Oleme avatud kõigele uuele ja paindlikud selles, mis puudutab era- ja tööelu tasakaalus hoidmist ning valmis toetama kõiki meeskonnaliikmeid nende väljakutsetes ja arengutes. Saad valida, kas töötad täiskoormuse või osalise ajaga.

Lisainfo

Kontakt tel: 5210194