2023-08-23 14:48:55

Klienditeeninduskonsultant

CVKeskus.ee klient
Alates 900 €/kuus Bruto
Pesupanda OÜ on 1997 aastal loodud ja 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes pakub Tallinnas keemilise puhastuse ja pesumaja teenuseid eraisikutele ning ettevõtetele. Lisaks pakume triikimise teenust, rõivaste parandamist, rõivaste markeerimist ning vaipade puhastamist. Meil on Tallinnas kaks teeninduspunkti - Haaberstis ning pesumaja Mustamäel.

Meie eesmärgiks on olla parima teeninduse ja kvaliteediga puhastusettevõte ning kogu meeskond töötab igapäevaselt selle nimel, et seda tiitlit õigustada.

Töö kirjeldus

Kas oled särasilmne ja Sulle meeldib suhelda? Aga siis oled just Sina see, keda ootame oma sõbralikku kollektiivi, et usaldada Sulle meie klientide meeldiv ning asjatundlik teenindamine Haabersti esinduses! Peamisteks tööülessanneteks on kliendi nõustamine, asjade vastuvõtmine, markeerimine ja väljastamine. Varasem töökogemus puhastusalal on eeliseks. Väljaõpe kohapeal!

Ootused kandidaadile

Meie tulevane kolleeg on avatud ning rõõmsameelne suhtleja, kes peab oluliseks abivalmidust, töökust, ausust ja kohusetunnet.
Valdab hästi eesti keelt. Boonuseks on inglise- ja vene keele oskus. 

Ettevõte pakub

Huvitavat tööd ja silmapaistva töö eest väärilist tasu.
Tööd graafiku alusel, pikk ja lühike nädal vaheldumisi.
Tööaeg E - R 8:00 - 20:00 L-P 10.00 - 20.00
Energilist ja abivalmis kollektiivi.
Eneseteostust muutustele avatud ettevõttes.
Kaasaegset ja meeldivat töökeskkonda.