2023-08-23 14:48:55

Klienditeeninduse assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on tagada läbi suurepärase kliendisuhtluse ning majasiseste toetavate tegevuste klienditeeninduse kõrge tase ja areng. Seejuures suhtled aktiivselt klientidega ning korraldad seonduva kirjavahetuse, haldad klientidega seotud dokumente, kliendihalduse programmi ning erinevaid registreid. Tagad, et kliendilepingud oleksid ajakohased, uuendatud ning tähtajad jälgitud. Teed tihedat koostööd kliendihaldurite, peajuristi ja tootmise valdkonna töötajatega.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab eelnev kogemus nii klientidega suhtlemisel (sh. ametlik kirjavahetus) kui ka andmesisestuse ja kliendihaldustarkvara kasutamisel. Kasuks tuleb varasem kokkupuude juriidilise kirjavahetuse koostamisega. Sind iseloomustab korrektsus, järjekindlus ja hea analüüsioskus. Oled hea meeskonnamängija, avatud ning viisakas suhtleja. Lisaks väga heale eesti keele oskusele valdad heal tasemel inglise ja vene keelt. Kasutad vilunult MS Office programme, sh Excel andmetöötlust.

Ettevõte pakub

Sind ootab mitmekesine töö kasvavas ja arenevas rahvusvahelises ettevõttes, võimalus ennast pidevalt täiendada, kaasa rääkida ning arendada oma töövaldkonda. Koostöös professionaalse meeskonnaga tagad meie klientide kõrge rahulolu. Sul on selged eesmärgid, koostööd ja saavutusi toetav organisatsioonikultuur ning soodustuste pakett.

 

Kandideerimiseks saada oma CV koos motivatsioonikirjaga hiljemalt 27.01.2021 läbi CV Keskuse süsteemi.

Tutvu meie tegemiste ja andmekaitsetingimustega www.adven.ee karjäärilehel