2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient
Alates 600 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Stencilit on disaini ja loomeettevõtja, kes on toodab Eestis ainukesena seinašabloone ning pakub seinte erilahendusi šabloontehnika näol. Teeme palju koostööd nii sisekujundajatega kui ka otse eesti kodude ja inimestega, kes soovivad seinte viimistlust šabloontehnikas.
Kuna meie tiim koosneb suuremalt jaolt loomeiinimestest siis ka tööülesanded on seetõttu mitmekülgsed ja erinevad. Aga ei tohi karta rutiini, sest seda on ka piisavalt!
Igapäevane klientidega suhtlus nii kirjas kui suuliselt - klientidega, kes tulevad meie stuudiot külastama. Kunagi ei tea kes uksest sisse astub ning milline järgmine huvitav projekt sellest tulla võib - seega valmisolek suhtluseks klientidega on vajalik!

Igapäevaselt tuleb teha mitmekülgset tööd emailinduse, arvete koostamise-saatmise ning vajalike uuenduste/muudatuste tegemisega erinevatel müügiplatvormidel ja veebilehel. Lahenda klientide küsimusi ja probleeme. Igakuine statistika koostamine, klientide ning tehtud tööde ülevaade ning tagasiside küsitlused. Samuti kuulub igapäevaste tööülesannete hulka tellimuste vormistamine/pakkimine ja saatmine ning lao programmiga töötamine.
Nii suuliselt (töökaaslastega) kui kirja teel tuleb suhelda ka inglise keeles.

Tööaeg: E-R 9.00/9.30-16.00 (nädalas 30-32.5 h)

Firmast ülevaate saamiseks palume vaadata veebilehte www.stencilit.co/et

Ootused kandidaadile

- Hea ja ladus suhtlusoskus nii kirjas kui sõnas
- julgus ja iseseisvus teha tööalaseid otsuseid
- organiseerimisvõime ja probleemide lahendamise oskus
- teenindus- ja koostöövalmidus
- Inglise keelele oskus vajalik! Kasuks tuleb samuti lisa võõrkeele oskus (saksa/ prantsuse/hispaania)
- oskus töötada Microsoft Exceli ja Wordiga
- üldteadmised majandusest, arvetest
- täpsus, kiirus, korrektsus ja pingetaluvus
- varasem kokkupuude loomemajandusega on oluline eelis, et sobituda meie tiimi

Ettevõte pakub

Tänapäevast ja hubast töökeskkonda loomelinnakus Tartu Aparaaditehases, kus iganädalaselt toimub palju kultuuriüritusi. Töökeskkond on rahulik ning kolleegid sõbralikud. Võimalikud koolitused jm firmaüritused.