2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient
900 - 1200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kasuta oma kirge baaritöö vastu parimal võimalikul moel. Paku klientidele ägedaid maitseelamusi, mõnusat vaba suhtlust ja meeldivat äraolemist. Lobise, naerata, serveeri ja tervita. Pea lugu viisakast suhtlusest ja teeninduskultuurist. Ole aus ja avatud, rõõmsameelne ja õppimishimuline. Teenindustöö on ülimalt lahe - mida rohkem südamest sa seda teed, seda ägedamaks see muutub!

Ootused kandidaadile

Varasem baaritöö kogemus on alati kasuks, samas on kõige olulisem huvi ja tahtmine tööd teha, õppida ja nautida.
Ausus, julgus, positiivsus, meeskonnatöö ja professionaalsus - ikka selleks, et meie väike pere ühises rütmis hingaks. Üks kõigi ja kõik ühe eest!
Keelteoskus kõikvõimalikus koguses on alati hea. Töö keeleks on meil eesti keel. Kliendisuhtluses on inglise, soome, vene, hispaania ja kõik muud keeled tervitatud.
Valmidus töötada nädalavahetustel ja graafiku alusel. Avame uksed iga päev kell 11.45, nädala sees sulgeme 22.00, nädalavahetusel oleme kuni 01.00 avatud. Ja vahel võib minna kauem.
Julgust, sirget selga, pingetaluvust, täpsust, oskust nautida, kohusetunnet ja head huumorisoont - polegi ju nii palju palutud.

Ettevõte pakub

Viisakat töötasu, head boonussüsteemi, hea asukohaga töökohta, ägedaid kliente, uusi tuttavaid ja kokkuhoidvat perekonda.