2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma ägedasse nooruslikku seltskonda kakskeelset inimest (eesti ja vene keele oskus emakeele tasemel, lisaks piisaval tasemel inglise keel), kes tegeleks igapäevaselt klienditeenindusega.

Aitad lahendada internetikaubamaja klientide muresid ja sooritada tellimusi. Vastad igapäevaselt klienditelefonile ning e-kirjadele ning aitad inimesi online chatis suheldes.

Ootused kandidaadile

Sulle meeldib klientidega suhelda ja kliendiprobleeme lahendada. Suhtled internetikaubamaja ostjate ja tarnijatega ning leiad alati parima lahenduse.

Eeldame, et oled kakskeelne inimene, suhtled vabalt emakeele tasemel nii eesti kui vene keeles ning omad piisaval suhtlustasemel inglise keele oskust.

Jääd rahulikuks ka kõige lootusetumates olukordades ja oled hea pingetaluvusega. Klienditeeninduse töö peab sulle meeldima.

Oled hoolas ja kohusetundlik ning tegutsed süsteemsena ning ei karda rutiini.

Tunned arvutit ja oled kiire trükkija, kasuks tuleb pimekirja oskus.

Sulle meeldib tiimitöö ja oled vajadusel alati nõus teisi aitama.

Oled valmis tööle asuma sisuliselt kohe. Me ei saa pikalt oodata.

Ettevõte pakub

Ägedat, nooruslikku, lõbusat ja teadmistehimulist seltskonda, koos võimalusega töötada konkurentsivõimelise palgaga korralikus ettevõttes.

Võimalust alustada oma karjääri vaikselt aga üha rohkem rahvusvahelisemaks muutuvas kaubanduskontsernis ehk võimalust kasvada ja areneda koos meiega.

Saad korraliku juhendamise ja väljaõppe ning võimaluse kasutada oma töötajatele pakutavaid soodustusi.