2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Lush Eesti otsib oma meeskonda klienditeenindajaid. Lush muudab kosmeetikatööstuse palet. Me valmistame oma tooted käsitsi, kasutades värskeid orgaanilisi taimetoitlastele ja veganitele sobivaid koostisosi, ning meie klienditeenindus on auhinnatud tasemel. Nüüd on Sinu võimalus alustada oma Lushi karjääri meie müügitiimis!

Ootused kandidaadile

Meie klienditeenindajad on ettevõtte nägu, muutes iga poes viibitud hetke meie klientide jaoks suurepäraseks. Klienditeenindajad toovad poodi positiivset ja rõõmsameelset energiat, otsides alati klientidega kontakti ning tutvustades neile kõiki meie fantastilisi tooteid. Süvateadmistega meie toodetest ja koostisosadest, jagavad klienditeenindajad olulist informatsiooni, esindades samal ajal ka Lushi eetikat ning väärtusi. Lushi klienditeenindajad teevad kõvasti tööd ja tunnevad sellest lõbu, demonstreerides meie tooteid ja luues rõõmsameelse ning kaasahaarava atmosfääri!

Meie jaoks ideaalsed kandidaadid on kliendikeskse lähenemisega ja motiveeritud ning positiivse suhtumisega. Nad on organiseeritud ja tähelepanelikud, valmis suhtlema paljude klientidega igast maailma nurgast!

Paindlikkus töögraafiku koostamisel on hädavajalik. Mitme keele oskus on soovitav.

Ettevõte pakub

Valituks osutunud kandidaadid saavad täieliku koolituse klienditeeninduse ja toodete vallas, võtavad osa meie eetilistest ja heategevuslikest kampaaniatest, leiavad eest suurepärase meeskonna ning lõbutsevad tööd tehes samaaegselt!
Lush on võrdseid võimalusi pakkuv tööandja.

NB! Saates oma CV, märgi kindlasti, mis koormusega ja kuhu poodi soovid tööle tulla (Foorumi LUSH, Ülemiste LUSH või siis sobivad mõlemad töökohad).