2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie tiimi liikmena lood Sa esmase kontakti uute potentsiaalsete klientidega telefoni või kohtumise teel ja suurendad seeläbi ettevõtte kliendibaasi. Sa haldad ja arendad olemasolevaid kliendisuhteid ning pakud meie klientidele parimat  teenust:  esitled tooteid, nõustad kliente, koostad hinnapakkumisi, vormistad tellimusi ja haldad  kliendibaasi. Hoiad korras katusekeskuse kaupluse väljapanekud ning tellid tarnijatelt vajalikud materjalid. Koostöös kogu meeskonnaga aitad ette valmistada kampaaniaid ja kliendiüritusi ning tagad katusekeskuse sujuva, ohutu ja efektiivse toimimise.

Ootused kandidaadile

Meile on oluline, et  Sul on vähemalt keskharidus ning  varasem kogemus müügi alal,  soovitavalt  tehniliste toodete valdkonnas. Valdad eesti keelt väga heal tasemel ning vene ja inglise keelt suhtlustasandil. Oled kohusetundlik, täpne, kiire ning avatud suhtleja.

Ettevõte pakub

Aitame Sul parimal moel sisse elada läbi põhjaliku koolitusprogrammi, pakume põnevaid väljakutseid ja vaheldusrikast tööd rahvusvahelises ettevõttes ning Sinu panusele väärilist töötasu. Ühtehoidvat meeskonda toetavad ühisüritused ja võimalus osaleda ettevõttesisestel koolitustel. Me hoolime töötajate tervisest pakkudes ergonoomilist töökeskkonda  ning spordi- ja tervisesoodustust (40.- kuus), hoiame töö- ja pereelu tasakaalus läbi töötajasõbraliku tööaja E-R 8.00-16.30.