2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kliendi ehk külalisega suheldes oskad Sa alati parimat kliendile soovitada, sest kõik lihtsalt kõlabki Sinu suust parimana. Sa oled põnevil, kui saad oma kolleegidelt õppida ja neile õpetada uusi ja huvitavaid oskuseid. Sa teed kõik, et iga päev inimesed Sinu ümber säraksid ja ennast hästi tunneksid.

Ootused kandidaadile

Ja kui rasketes olukordes „keskpärane teenindaja” annab alla, lähed Sina ilutulestikuna särama ja leiad positiivse lahenduse kõigi jaoks; oled kogu aeg energiast pakatav ja täelikult naudid seda, mida teed; siis on väga suur tõenäosus, et oled komistanud võimaluse otsa, mis avaneb vaid mõnel korral elus, sest: me oleme Tallinna üks kiiremini kasvav ja arenev kohvikute kett. Meie eesmärk ei ole pelgalt külaliste soovide täitmine, vaid lisaks positiivse emotsiooni pakkumine, mis toob päevast päeva nad meie juurde tagasi. Meie teenindajaid teatakse kui kõige sõbralikemaid inimesi, kes toovad iga oma külalise päeva killukese sooja päikest!

Ettevõte pakub

Oma paljude igapäevakülaliste parima vastuvõtu jaoks otsime oma Superstaari-perekonda veel päikesekiiri, kelle sära paistel saaksid kõik unustamatu kohvikuelamuse. Otsime meiesarnast ambitsioonikat, külalistele pühendunud ja hullupööra siirast päikesekiirt. Kui oled kunagi unistanud olla mõnest muinasjutust hea haldjas, kes ühe liigutusega suudab muuta kõik superheaks ja naudib seejuures ka protsessi, siis tegutse välkkiirelt.

Lisainfo

KUID!
Enne kui tegutsed, peame Sind hoiatama. Meie inimesed on väga pühendunud oma tööle -me kanname teineteise ja oma külaliste ees vastutust. Kui otsid kohta, kuhu lihtsalt tööle saada, kohta, kus võiks oma päevad mugavalt mööda saata või tahad teenida lihtsalt veidi lisaraha kooli kõrvalt või suvevaheajal - siis ei sobi Sa meie meeskonda! Sul ei ole mõtet meiega ühendust võtta, kui Sa ei ole positiivne, ei hooli inimestest päriselt ega naudi nendega suhtlemist. Sul läheb meiega raskeks, kui Sul on liiga palju möödapääsmatuid „perekondlikke kohustusi”.
NIISIIS!
Kui Sa siiski tunned, et Sinus on kõik see ja rohkemgi veel olemas, mida me otsime, siis saada e-mail enda tutvustusega.