2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient
1500 - 1800 €/kuus Bruto
Kännukas OÜ on väike, aga tegus premium telefonide ja lisatarvikute jae- ning hulgimüügiettevõte aastast 1994. Firma klientideks on nii eraisikud kui ka ettevõtted, sealhulgas Eesti suurimad elektroonikaketid ning telekommunikatsiooniettevõtted.

Töö kirjeldus

Sul avaneb võimalus suhelda klientidega ning neid nõustada nii meie müügisalongis kohapeal kui ka e-posti ja telefoni teel. Ühtlasi usaldame Sinule meie müügisalongi väljapaneku ning e-poe halduse. 

Ootused kandidaadile

Oled ideaalne kandidaat, kui tunned rõõmu klientidega suhtlemisest ning Sinu missioon on kõikidele nende küsimustele lahendused leida. Sinu jaoks ei ole olemas probleeme, vaid ainult lahendamist vajavad olukorrad. Oled kiire, täpne ja kohusetundlik ning tunned huvi tänapäevaste nutilahenduste vastu.


Suureks boonuseks on erinevate programmide kasutamise oskus ning tehniline taip. Hindame seda väga, kui suudad suhelda ka inglise ja/või vene keeles.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume sulle stabiilset tööaega E-R 8.45 - 17.15, väikest ning meeldivat kollektiivi, võimalust oma oskuseid arendada nii müügitöös, e-poe halduses kui ka nutiseadmete käsitlemises.


Sinu töökohaks saab olema meie uus müügisalong moodsas ning uuenduslikus Ülemiste City ärilinnakus aadressil Valukoja 10.

 

Töötades Kännukas, saad sa uutele nutiseadmetele käed külge panna enne, kui teistel see võimalus avaneb.

 

Väärilise töö eest maksame Sulle ka väärilist tasu, mis jääb brutopalgana vahemikku 1500€ - 1800€ kuus.

 

Täpsem info meie tööpakkumise kohta on nähtav aadressil https://www.kannukas.ee/id/tule-meile-toole