2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient
7 - 8 €/tunnis Bruto
Oleme tänavatoidu koht Balti Jaama Turul. Pakume ausast toorainest, käsitsi kohapeal valmistatud, meelepärase täidisega baosid - oleme tegutsenud viis aastat ja siiani on meie igapäevane motivatsioon hoida taset kõrgel ja järjepidevalt end arendada. Otsime oma meeskonda inimest, kes tahab areneda koos meiega, keda kõnetab tänavatoit ja kellele pakub põnevust kulinaariamaastik.

Meid on kajastatud mitmetes väljaannetes ja telesaadetes, näiteks Lonely Planet raamatus "Ultimate Eats List. The World's top 500 food experiences.. ranked", The Guardianis Inglismaalt jne. Meid on pärjatud mitme tunnustusega, sealhulgas näiteks White Guide Nordic. Meie fine dining taustaga peakokk Mihkel Rand on varasemalt pärjatud muuhulgas Eesti parima peakoka tiitliga.

Töö kirjeldus

  • Klientidelt kassas tellimuste võtmine ja arveldamine
  • Suhtlemine ja hea tuju
  • Kokteilide valmistamine 
  • Kokkade aitamine bao kuklite küpsetamisega (väljaõpe kohapeal)
  • Takeaway tellimuste pakkimine

Ootused kandidaadile

Keeleoskus:

eesti keel - nõutud kõnes B2 - hea, kirjas B1 - keskmine

inglise keel - nõutud kõnes B2 - hea, kirjas B1 - keskmine

 

Haridus:

Keskharidus

 

Muud nõuded:

Baojaam otsib meeskonna inimest, kellele meeldib klientidega suhtlemine ja hea seltskond, ei karda kiiret tööaega ja soovib tegutseda toidumaastikul.

Ettevõte pakub

Pakume head palka, omatöötaja boonuseid ja meeskonna üritusi, toredat meeskonda, paindlikku töögraafikut. Kaasa saab lüüa ka kokandusalastes eriprojektides. Võimalik on ettevõtte siseselt areneda ja oma häid ideid teostada.