2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja Tabasalus

CVKeskus.ee klient
800 - 900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tallinna külje all Tabasalus on üks väike armas Kallaste kauplus, kuhu otsime rõõmsameelset ja töökat klienditeenindajat, kes oleks meie ettevõtte visiitkaart ja pakuks klientidele parimat teenindust! Klienditeenindaja töö on klientidega suhtlemine ja abistamine nii müügisaalis kui ka kassatsoonis. Töö on vahelduv - saab saalis kaupa välja panna ja kliente kassas teenindada. Igal töötajal on oma sektor, mille korra ja puhtuse eest ta vastutab.
Pakume ainult täistööajaga tööd! Töö toimub graafiku alusel - pikk ja lühike nädal. Tööaeg 9.00-22.00.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on täisealine, kellelt ootame eesti keele oskust, kohusetundlikkust, koostööoskust ja abivalmidust. Varasem töökogemus jaekaubanduses tuleb kasuks kuid selle puudumisel õpetame teid kohapeal välja.

Ettevõte pakub

Meie poolt on väga toetav juhtkond ja töökaaslased. Samuti toimuvad meil korra aastas koolitused enese arendamiseks. Lisaks pakume oma töötajatele spordikompensatsiooni ja gripisüsti. Peame alati meeles sünnipäevi ja suuremaid elusündmusi. Oma töötajatele on korra kvartalis soodusmüük kõikidele tööstuskaupadele. Soovi ja tubliduse korral on võimalik karjääriredelil kõrgemale tõusta juhataja asetäitja ametikohale.